Aotelega o Alamanuia Kuka

1. Aotelega o Alamanuia Kuka
O mea'ai kuka e fa'atatau i mea'ai eseese mo le kukaina o mea'ai po'o vai fa'apuna, e pei o kuka araisa, wok, falai ea, kuka eletise, ma falai.
Alamanuia kuka kuka e masani lava ona auai i le gaosiga o ipu ma le gaosiga ma isi gaioiga gaosiga o alamanuia o le alamanuia alamanuia.
E tusa ai ma le galuega, o loʻo i ai le kuka kuka, falai falai, ulo sup, vaʻa, fagu susu, kuka araisa, ulo tele-galuega, ma isi. , ulo apamemea, ulo enamel, ulo e le o ni laau, ipu mea tu'ufa'atasi, ma isi. E tusa ai ma le numera o au, e tasi le ulo taliga ma lua taliga ulo;E tusa ai ma foliga o le pito i lalo, e iai apa ma lapotopoto pito i lalo.
2. Iloiloga o Atina'e Vaega o Alamanuia Kuki
● Uiga Fa'ainisinia ma La'asaga Fa'ainisinia
Mai le tulaga lautele o alamanuia o fale kuka kuka, e masani ona aofia ai le CE tusipasi, LMBG tusi faamaonia, LFGB tusi faamaonia, IG tusi faamaonia, HACCP tusi faamaonia.

VAAIGA AOAO O PISINAGA KUKA (1)

Faatasi ai ma le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, ua le o toe faʻatatau i meaʻai kuka a aiga e faʻafetaui manaoga masani kuka.Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le faʻamaʻi malosi, faʻamaʻi vaivai, tekonolosi enamel, faʻafefe o le mamafa, tui uʻamea, viliina, pepa tuʻufaʻatasia ma isi tekinolosi fou, tekonolosi fou ma mea fou i le gaosiga o le ulo, o loʻo tuʻuina atu e le au faʻatau manaʻoga fou mo meafaitino. , foliga vaaia, galuega, puipuiga o le siosiomaga ma isi vaega o oloa ipu.O lea ua tu'uina atu ai se mana'oga maualuga i le tomai su'esu'e ma le tulaga o le gaosiga o mea gaosi oloa kuka.
O le saoasaoa o le suia o oloa gaosi e manaʻomia ai pisinisi e iai se maualuga maualuga o tekinolosi.Ma o le faʻaaogaina o tekonolosi fou e manaʻomia ai atinaʻe e faʻaputuina le poto masani i le gaosiga o taimi uumi ma manaʻomia i latou ia maua se numera tele o tagata faigaluega tomai.E faigata mo atinaʻe fou ona vave faʻatautaia ma faʻaagaga se numera tele o tagata tomai faʻapitoa i se taimi puupuu.Ma e faigata ona fa'aauau le fa'afou fa'afou o tekinolosi gaosiga o kuka.
Ua matua fa'aleleia atili le fa'aogaina o mea fa'atekonolosi kuka a Saina i luga o le fa'avae o le fa'ailoga malulu masani ma fa'atekonolosi gaosiga masani.O mea fou eseese ma tekinolosi faʻaonaponei ua faʻaofiina i totonu o le gaosiga o kuka, o le tele o ia mea ua oʻo i le tulaga faʻavaomalo.
● Vaitaimi
O le alamanuia mea kuka e le o se taimi tele.
I le avea ai ma mea e mana'omia mo tagata fa'atau i olaga o tagata i aso ta'itasi, o le gaosiga ma le taumafaina o mea kuka e feso'ota'i vavalalata ma le atina'eina o le tamaoaiga o le atunu'u ma le maualuga o tupe maua a tagata.O lea la o le taamilosaga o le atinaʻeina o meaʻai kuka e maualuga lona fesoʻotaʻiga ma le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu ma tupe maua a le aiga.
● Vaitaimi
E leai se va'aiga fa'a-taimi i totonu o le fale kuka.
E ui lava o mea kuka e fa'atatau i oloa o aso uma.Ae o lona fa'atauga e matua afaina ai le tele o a'afiaga o aso malolo ae fa'aitiitia le a'afiaga o vaitau.Se'i vagana ai le maualuga o le aofa'i o tupe maua fa'atau i le kuata lona fa ona o le Kirisimasi, Aso Fa'ale-atunu'u, Tausaga Fou ma le Spring Festival i le kuata lona fa, o isi kuata sa averesi.
● Nofoaga
O mea'ai kuka o mea ia e mana'omia i le olaga o le aiga i aso faisoo.Ae o le maualuga o le taumafa e fesoʻotaʻi ma le maualuga o tupe maua a tagata nofoia.Ma o le taumafaina o maketi i le itu i Sasae ma le gataifale ma le tamaoaiga tau atiae e fai si tele.
I le tulaga o le gaosiga, o le au gaosi kuka a Saina e tele lava ina taulai atu i le itumalo o Guangdong, Itumalo o Zhejiang, Itumalo o Shanghai, le itumalo o Jiangsu ma le itumalo o Shandong, le itumalo o Zhejiang ma le Guangdong o vaega autu ia o le gaosiga o kuka a Saina.

VAAIGA AOAO O PISINAGA KUKA (2)

● Faiga Pisinisi
E tusa ai ma itulagi eseese, tulaga tau atinae o le tamaoaiga, tulaga faatekinolosi ma faagasologa o gaosiga o le atinaʻe, pisinisi kuka i le lalolagi lautele o loʻo faasolosolo malie ona faʻavasegaina i ituaiga e lua o pisinisi:
O le ituaiga muamua o atinaʻe o atinaʻe faʻavaomalo ma taʻutaʻua faʻatasi ma le malosi o le mamanu ma le R&D gafatia ma le faʻailoga manino ma le auala lelei.Latou te fa'atauina le tele oa latou oloa mai le OEM gaosi ma avea ma aseta-malamalama fa'atauga fa'ailoga.O le ituaiga lona lua o atina'e e le o iai le maualuga o le mamanu ma le atina'e gafatia ma le fa'ailoga fa'ailoga.E masani lava, i totonu o atunuʻu atinaʻe ma itulagi, e maualalo le tau o tagata faigaluega.Ole malosi ole gaosiga autu e malosi.O nei atina'e e fa'atupuina tele aseta.E masani lava, o le vasega muamua pisinisi OEM.O nisi kamupani o lo'o i ai fo'i le gaosiga o fa'ailoga ma fa'atauga fua.
Ina ua mavae tausaga o atinaʻe, na faasolosolo malie le suia o le gaosiga o kuka a Saina mai le gaosiga faigofie ma le gaosiga i le R&D tutoatasi, mamanu, gaosiga ma le faʻatau.Na fausia ai se faiga gaosiga ma se fua tele o gaosiga ma tulaga fa'atekinisi ma faasolosolo malie ona avea ma fa'avae taua o le gaosiga o mea'ai kuka a le lalolagi.
O pisinisi pisinisi kuka kuka i totonu o le atunuu e masani ona vaevaeina i ni vaega se tolu: o le muamua o le pisinisi a le atunuʻu o loʻo taʻitaʻia pisinisi e mo pisinisi faʻavaomalo taʻutaʻua OEM ma faʻatasi ai ma faʻailoga saoloto i le gaosiga ma le pulega i maketi i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo o loʻo nofoia le maketi i totonu o le maketi maualuga.Lona lua, o nisi o atina'e e fa'atatau i le fa'amanuiaga e tele lava ina gaosia mo pisinisi ta'uta'ua i fafo o le OEM.Mulimuli ane, o le tele o SMES i totonu o pisinisi o loʻo taulaʻi i le tauvaga maketi i totonu o le atunuʻu o oloa ogatotonu ma maualalo.


Taimi meli: Iul-21-2022